OBNOVA USNJA

Posebej smo ponosni na dejstvo, da predstavljamo eno izmed redkih podjetij, ki ima pridobljene mednarodno veljavne certifikate za nego in obnovo usnja

Usnje je naraven material, vzdržljiv in topel. Gre za s strojenjem obdelano živalsko kožo, sestavljeno iz 96% kolagena. Kljub temu se na usnju lahko pojavijo različne poškodbe, med katerimi so najpogostejše tri: sončna svetloba, telesna maščoba in znoj, ter obremenjenost. Sončna svetloba povzroči obledelost usnja. Telesna maščoba in znoj prav tako uničujeta usnje – velikokrat zaradi tega propade na naslonjalih za roke, volanih, menjalnih ročkah ipd. Zaradi vsakodnevne mehanske obremenjenosti pa se uniči zaščitna plast na usnju, kar rezultira v vidni obrabi.  Takšne poškodbe lahko prepreči preventivna uporaba negovalnih proizvodov. Prepričani smo, da bomo s pravilno nego usnje v vašem jeklenem konjičku preobrazili do prvotnega stanja. 

Kaj vse lahko očistimo, negujemo in obnavljamo?

Indetailing obnovo in nego usnja lahko apliciramo na praktično vse usnjene površine: sedeže v vozilih (ne glede na tip usnja), usnjena oblačila (motoristični kombinezoni), čevlji, pasovi, torbe, kovčki, stoli, sedežne, volani, menjalne ročke, …

Eno izmed najbolj izpostavljenih mest je zagotovo volan. Usnje na volanskem obroču je še posebej izpostavljeno obrabi, saj ga neprestano prijemamo. Ker je usnje odprtoporni material, vpije maščobe in pot iz rok, zato sčasoma postane krhko in se prične luščiti.  Za preprečitev teh težav pomaga redno čiščenje volanskega obroča z visoko kakovostnimi Colourlock izdelki. V kolikor je volan že poškodovan, ga lahko popravimo s pravilnim postopkom in ga na koncu zaščitimo. Usnje kljub takšnemu postopku ne bo novo, ampak dobro ohranjeno staro usnje.

advanced divider

Postopek INDETAILING obnove usnja

Cenik

  • ČIŠČENJE 38,43 € / ura

    (zunanje pranje, notranje čiščenje, globinsko čiščenje sedežev/stropa/tal/sedežna garnitura ipd. ,odstranjevanje nalepk/lepila/zračne rje/katrana ipd. )

  • POLIRANJE 48,80 € / ura

    (dekontaminacija vozila, nanos zaščit, brušenje površin, poliranje žarometov, zaščita steklenih površin)

  • OBNOVA IN POPRAVILO USNJA 48,80 € / ura

    (obnova volana, obnova usnjenih površin, barvanje usnja)

advanced divider
advanced divider

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN